Scp 939

peciális elzárási eljárás:

SCP-939-1,-3, -19, -53, -89, -96, 98, -99, -109 elhatárolása egy fegyveresen őrzött 14-es Bio-elzárási terület. 1163-A cella vagy1163-B cella. Az alanyokat egy 10m x 10m x 3m cellában kell zárni.A cellák fala vasbetonból lett felállítva, mely hátrányos túlnyomást gyakorol a teremre. A terembe való bejutást egy külső fertőtlenítő kamra, és belső gázzáró acél ajtó előzi meg. A megfigyelő fülkék termeinek ablakait 10 cm vastagságú biztonsági laminált üvegből készítették, melyet egy 10kV erősségű elektromos háló véd. A termeket 16 ° C hőmérsékleten, 100%-s páratartalom alatt tartják. A lényeket folyamatos megfigyelés alatt tartják infravörös kamerákkal. SCP-939 területére való belépéshez 4-es szintű engedély szükséges.

A feldarabolt SCP-939-101 alany részei a 12-es Bio-Kutatási Terület SCP-939-101M tartályba lett áthelyezve fagyasztott állapotban. Áthelyezve az SCP-939-101A tartályból. SCP-939-101-hez való hozzáférést két harmad szintű személyzeti tagnak kell biztosítania, továbbá a legalább az egyik engedélyezőnek jelen kell lennie a kutatási és a tesztelési idő alatt. Egy adott időben, csakis egy tartályhoz való hozzáférés megengedett. A fagyasztó tartályból eltávolított szövetek hőmérsékletét figyelni kell; amennyiben a szövetek hőmérséklete 10° C fölé emelkedik, a vizsgálatokat azonnal fel kell függeszteni, a szövetet vissza kell helyezni a tartályba. További vizsgálatok csak 72 óra múlva válnak újra elérhetővé. Kivételes esetekben folytatható a vizsgálat, amennyiben az megfelelően engedélyezve van.

A cellákat kéthetente kell tisztítani. A folyamat alatt, az alanyokat át kell terelni a szomszédos cellába. A procedúra ideje alatt a megfigyelő fülkéből ellenőrizni kell az ajtókat, esetleges sérülés esetén javítani kell azt.

SCP-939 bármilyen interakció esetén, erős szedációt igényel. A beavatkozás legyen a cellákba való átterelés vagy kísérlet. Az alany átterelési és a vele való kísérletezési folyamatát a #939-TE4 dokumentum foglalja össze.

C szintű biztonsági felszerelést köteles viselni, az a személy ki kísérletet kíván folytatni SCP-939-el ,vagy ha csak az alany területén is tartózkodik. A kívánt folyamat befejezése után, minden személy köteles fertőtlenítő eljáráson részt venni, meg akadályozva ezzel fertőzések veszélyét.

Az ABCA14-939-3 incidens után előírt, hogy minden NEM D-osztályú személy köteles egy vízálló elektronikus impulzus számláló monitort viselni, míg SCP-939 területén tartózkodnak. Ezek a számlálók egy vezeték nélküli hálózaton keresztül működnek, függetlenül a létesítmény fő elektromos hálózatától. Legalább egy tartalékenergiának kell készenlétben lennie. Ha a monitor nem mutat szívmozgást, és nem vehető észre meghibásodás, a személy valószínűleg halott. Továbbá meg kell figyelni, hogy nem történt e szabálysértés.

Minden SCP-939 lényt bőr alatti nyomkövetővel kell ellátni.

Leírása: SCP-939 csoportos ragadozók. Testük hőt nyel el, egyes rendszereik sorvadtnak tűnnek. Hasonlóak a gerinctelen élőlényekhez. Testük felülete vörös, nedváteresztő, kémiailag erősen hasonló a hemoglobinhoz. Méretük állva eléri a 2,2 m magasságot, tömegük eléggé változó, átlagosan 250 kg. Mind a négy végtagjuk 3 ujjú karmokban végződnek, plusz egy negyedik mely szembefordítható a többivel. Ugyanakkor erősen borítva van sörtékkel, melyek jelentősen segítik a mászóképességet. Fejük teteje elcsökevényesedett. Nincsenek látószervek, vagy akár a hely e szerveknek. Hiányzik a koponya fedél. Piros állkapcsaik, agyarszerű enyhén világító fehér fogaknak ad helyet, melyek hasonlóak a Chauliodus nemzetségéhez tartozó halakéhoz. Agyaraik akár 6 cm hosszúak is lehetnek, körülvéve hőérzékeny gödörszervekkel. Tüskés háti gerincén szemfoltok futnak végig,melyek érzékenyen reagálnak a világosságra és a sötétségre. A tüskék lehetnek akár 16 cm hosszúak, és úgy tarják, hogy érzékeny a levegő nyomására és áramlására.

A lények központi és periférikus idegrendszere, csakúgy , mint a keringési rendszer és az emésztőszervek hiányoznak. A légző rendszer sorvadt, és nem szolgál semmilyen nyilvánvaló célt. (lsd.:Incident Report AMN-C227-939) SCP-939 táplálékbevitele nem szolgál semmilyen élettani funkciót, sem pedig az elfogyasztott szövetek megemésztése. Látszólag az elfogyasztott táplálék, felhalmozódik a légzőrendszerben, ott összegyűlik melyet az alany felkérőddz egy idő után.A fontos szervek hiányának ellenére, SCP-939 képes reprodukcióra.

SCP-939 zsákmányszerzés céljából, ahogy ezt az elnevezése is mutatja, utánozza az emberi beszédet. Az előző áldozat hangját felhasználva csalogatja oda, gyanútlan prédáját. Volt már példa más fajok hangainak utánzására is. Zsákmányát egy aktív éjjeli vadászat alatt is megszerezheti. SCP-939 hangkibocsátásán hallható, az előző áldozat beszédje, szenvedése, hangkiadása, melyet azelőtt adott ki, mielőtt áldozattá vált volna. A lény ezeket a hangokat használja és ismételgeti "újra".
Az, hogy a lény hogyan szerzi meg a hangokat, jelenleg nem tudni. Egyes példányok azután is utánozták az áldozataik hangját, hogy előtte egyáltalán nem is hallhatták őket beszélni. Az elemzések nem hoztak eredményt arról, hogyan lehet megkülönböztetni a hangokat ha SCP-939 bocsátja ki, vagy valóban az eredeti lényhez tartozik-e. Ezért a biometrikus hangfelismerő vagy egyéb más hangfelismerő program beépítése a biztonsági rendszerekbe ellenjavallat. Az áldozatát A koponyáján vagy a nyakán ejtett harapással öli meg. Harapásuk erőssége lehet akár 35Mpa.

SCP-939 percenként kilélegez egy C osztályú aeroszolos anyagot, melynek jele:
AMN-C227. Ez az anyag átmenetileg anterográd amnéziát okoz, gátolja az emlékek kialakulását a kezdeti időtől fogva, átlagosan ez 30 percen keresztül is tarthat. Az anyag színtelen, szagtalan, íztelen. Az anyag belégzésének veszélyessége jól szellőztetett helységben, sem elhanyagolható.60 perccel az AMN-C227 belégzésének elmúltával , az anyag jelenléte a véráramban kimutathatatlan. Bármely személyzet, ki enyhe zavart mutat, az anyag jelenlétében, azonnali eltávolítást von maga után a helységből.

Figyelem, hiányos és valószínűleg hibák is vannak benne. Ha valaki a teljes és tiszta leírást akarja a lényről, kérlek keresse fel az eredeti oldalt! Ez csak egy lefordított töredéke az eredetinek, hogy körülbelül mi is SCP-939.
"Mikor a játékkal játszottam, számomra ez hozta rám a legnagyobb frászt és annak ellenére, hogy a gép előtt okosabb az ember, tényleg bedőltem az emberi hang utánzó lényének. Olyanok, mint egy nagy piros gyíkféle, szemek nélkül. Tudtommal akkor támadtak, ha az orruk elé álltam és képesek voltak meghallani. Örültem, ha egyszer át lopakodtam magamat a területen. Ha eszembe jut végigvinni megint a játékot marad a "noclip" megoldás "
Forrás: SCP Wiki

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License