Dokumentum #087-I

Dokumentum #087-I: Felfedezés I

D-8432 egy 43 éves fehér férfi, átlagos felépítésű és kinézetű és jelentéktelen pszichológiai háttérrel rendelkezik. D osztályú megjelölése SCP-███ helytelen kezeléséből adódó leépítés eredménye. D-8432 fel van szerelve egy 75 wattos, 24 óráig bíró akkumulátoros lámpával, egy videó továbbításra képes kézi videokamerával , és egy fejhallgatóval amin keresztül a központban lévő Dr.██████-al kommunikál.

D-8432 a kezdetleges platformra lép az ajtón keresztül. A világítás ellenére a lámpa csak az első 9 lépcsőfokot képes megvilágítani. A második platform nem látható.

D-8432: Kibaszott sötét van.
Dr. ██████: Nem működik a lámpád rendesen?

D-8432 az ajtón kívülre az akadémia folyosójára világit a lámpával . A fény jelentősen tovább jut el.

D-8432: De, működik csak ezeket a lépcsőket nem világítja meg teljesen.
Dr. ██████: Köszönöm. Kérlek folytasd.

//D-8432 13 lépést tesz meg lefele mire eléri a második platformot. A platform félkör formájú aminek a falai és padlója cementből készültek. Nem látható semmilyen jelentős jelölés, kivéve a cement lépcsőházakra jellemző, por, föld, vagy kopásnyomokat. D-8432 elfordul 180 fokot és megkezdi a következő szint felé az ereszkedést, majd megáll. //

Dr. ██████: Mi a megállás oka?
D-8432: Hallod ezt? Egy kibaszott gyerek van odalent. Vagy legalább egynek hangzik.

Ekkor még semelyik leírt hang sem jön át a kamerán és mikrofonon keresztül.

Dr. ██████: Letudnád írni a hangot kérlek?
D-8432: Fiatal. Vagy egy lány vagy egy nagyon fiatal fiú. Sír, zokog és azt mondogatja, hogy [szünet] kérem [szünet] segítsen [szünet] kérem [szünet] Igen, ezt ismételgeti és közben sír.

Dr. ██████: Megtudod határozni, hogy a jelenlegi helyzetedtől milyen messze van?
D-8432: Uh, baszki, nem tudom, talán alattam 200 méterre?
Dr. ██████: Kérlek folytassad a lefele való ereszkedést.

Az alany leereszkedik másik 13 lépcsőt. Amint leér, a gyerek hangját felveszi a hangfelvétel. A gyermek váltakozva zokog, sikoltozik és a "kérem", "segíts" és az "itt lent" szavakat ismételi. A hangfelvétel bizonyítja D-8432 jelentését, hogy a forrás lehetőleg 200 méterrel lejjebb található.

Dr. ██████: Még mindig hallod a sírást?
D-8432: igen.
Dr. ██████: Most már mi is észleltük. Kérlek folytasd lefelé. Állj meg, ha bármilyen változást észlelsz a hangokban vagy a környezetedben.

//Az alany további három szintet megy lefele ami után megáll. //

D-8432: Tovább menjek?
Dr. ██████: Igen, kérlek.

D-8432 további 17 emeletet (összesen 22 emeletet) tett meg mielőtt megállt. Semmilyen környezeti változás sem figyelhető meg, és mindegyik lépcső eddig 13 lépcsőfokból állt.

D-8432: Kibaszottul nem jutottam eddig közelebb a gyerekhez.

//A hangfelvétel megerősíti, hogy a sírás zajának ereje nem növekedett és még mindig az alany alatt 200 méterrel található. //

Dr. ██████: Feljegyeztük. Kérlek folytassad.

Az alany további 28 emeletet tesz meg mielőtt megáll. ( Összesen 50 emelet.) D-8432 az 51-ik emeleten tartózkodik jelenleg, és folytatja a lefele menetet. D-8432 becslések szerint 200 méterre található a kezdeti platform alatt. Eddig 34 perc telt el. A sírás ereje nem növekedett.

D-8432: Egy kicsit kényelmetlenül érzem magam.
Dr. ██████: Sok időt töltöttél már egy ismeretlen, sötét lépcsőházban. Ez természetes. Kérlek folytassad.

//Az alany habozik majd lelép a következő lépcsőre. Amint az alany megindult, a lámpa fényében egy a lépcső alján lévő arc látszódik meg (SCP-087-1). Úgy tűnik, hogy méretében ugyanolyan mint egy emberi fej, de száj, orr, vagy pupillák egyáltalán nem látszódnak rajta. Az arc teljesen mozdulatlan, de szemkontaktust létesített, amiből úgy tűnik észrevette D-8432-őt. //

D-8432: [Kiáltozás] Baszki! Mi a fasz ez? Picsába! Szent kibaszott szar. Mi a szar!
Dr. ██████: Kérlek letudnád írni mit látsz?
D-8432:Valami kibaszott ember arcának tűnik és kibaszottul rám néz éppen baszki baszki baszki rám néz —
Dr. ██████: Mozog?
D-8432: [szünet, nehéz lélegzés] Nem, csak rám bámul. Baszki baszki baszki ez ijesztő.
Dr. ██████: Kérlek közelítsd meg és világítsad meg a lényt.
D-8432: Baszki baszki baszki kibaszottul nem akarok —

Az arc körülbelül 50 centiméterrel közvetlenül D-8432 felé indul meg.

D-8432: [kiabálás] Baszkibaszkibaszkibaszkibaszki [KITAKARVA]

D-8432 pánik állapotba kerül és gyorsan SCP-087-en keresztül elindul felfele. D-8432 18 perc után eléri a földszintet ami után összeesik és elájul. Nincs jele az SCP-087-1-nek. A felvétel áttekintése azt mutatja, hogy ugyanannyi lépcsőt tett meg felfele mint lefele. A sírás és a segélykérések hangja ugyanazon a hangerőn marad, amíg az utolsó emeletet el nem éri. Orvosi jelentések azt mutatják, hogy az összeesést a lépcsőkön való gyors közlekedés miatti fáradság okozta.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License