Dokumentum #087-III

Dokumentum #087-III: Felfedezés III

D-9884 egy 23 éves átlagos felépítésű és kinézetű nő. Pszichológiai háttér depresszió nyomait mutatja. Az alanynak minimális háttere van [ADAT KITÖRÖLVE]-nál túlzott erő felhasználásáról. D-9884 fel van szerelve egy 75 wattos, 24 óráig bíró akkumulátoros lámpával, egy videó továbbításra képes kézi videokamerával , és egy fejhallgatóval amin keresztül a központban lévő Dr.██████-al kommunikál. Ezek kívül D-9884-et ellátták egy táskával ami tartalmaz 3.75 liternyi palackozott vizet, 15 energia szeletet, és 1 darab takarót.

D-9884 SCP-087 kezdetleges emeletén tartózkodik. A lámpa csak a lépcső első 9 fókát világítja meg. Az előző felfedezés során elhelyezett LED lámpák nem találhatóak.

Dr. ██████: Kérem menjen le az első lépcsőn és figyelje meg a lépcső falait.

D-9884 lemegy az első 13 lépcsőfokon majd megáll az első emeleten. Semmi nyoma sincsen az előző felfedezés során elhelyezett LED lámpának.

D-9884: Öhm, ez csak egy koszos beton fal. Szinte nincs rajta semmi. Nem, várj. Itt egy kicsit ragacsos.

D-9884 rámutat a falon arra a pontra ahol a LED lámpának kellene lennie.

D-9884: Odalent egy gyerek sír! Ő [szünet] segítségért könyörög és sír.
Dr. ██████: Köszönöm. Menjen tovább lefele amíg észre nem vesz valami furcsát.

D-9884 megindul lefele. Amint leér a következő szintre, a hangfelvétel segélykérés és sírás hangját észleli, ami megegyezik az első kettő felfedezésnél halottal. A LED lámpák szintén semelyik következő emelet falán se láthatóak. D-9884 bármiféle baleset nélkül folytatja a lefele menetelt amíg el nem éri a 17-ik emeletet.

D-9884: Eww, van itt valami a földön és nagyon büdös. Ragacsos és most a cipőmre ragadt. Annyira undorító.

Videó felvétel megerősíti egy körülbelül 50 centiméter átmérőjű anyag jelenlétét.

Dr. ██████: Letudná írni, hogy milyen a szag?
D-9884: Uh… Olyan szaga van mintha öreg rozsdás vas és húgy lenne.
Dr. ██████: Köszönöm. Menjen tovább lefele amíg nem vesz észre más furcsaságot.

D-9884 bármiféle baleset nélkül folytatja a lefele menetelt amíg el nem éri az 51-ik emeletet. Az 51-ik emelet változatlan az előző felfedezés óta és ugyanazokat a dolgokat lehet észrevenni . D-9884-et megkérik, hogy addig menjen tovább amíg észre nem vesz valami furát. Az alany a 89-ik emeletig folytatja. A videó felvétel megrándul és az alany felkiált

D-9884: Áhh, Picsába! A földön van egy lyuk és majdnem beleestem.

Videó felvétel megerősíti egy körülbelül 1 méter átmérőjű lyuk jelenlétét. Az alany levilágít a lámpájával, de csak sötétséget lehet látni. Körülbelül 4 másodperc telik el, majd egy meghatározhatatlan távolságra lévő fény villódzik 2 másodpercig ami ez után lekapcsol.

D-9884: Fény volt odalent! Már eltűnt, de ott volt egy másodpercre. Láttad azt ?
Dr. ██████: Igen. Megtudja határozni milyen mély lehet ez a lyuk?
D-9884: Semmiképpen se. Túl mély. Legalább egy kilométer. Mintha több lenne mint egy kilométer.
Dr. ██████: Köszönöm. Még mindig hallod a gyerek sírását?
D-9884: Aha. Még mindig úgy hangzik mintha nagyon messze lenne. Nem érzem úgy mintha közelebb kerültem volna hozzá. Mintha minden egyes lépésem után, ő egyet megy lefele.
Dr. ██████: Kérem menjen tovább amíg nem vesz észre más furcsát.

D-9884 folytatja az SCP-087-beni lefele menetelt körülbelül 1 óráig, ami alatt megtesz 164 emeletet. Megáll a 253-ik emeleten, elfogyaszt egy energia szeletet és több kortynyi vizet. D-9884 számítások alapján 1.1 kilométerre van a kezdeti emelet alatt, viszont a gyerek a hangja alapján még nem került közelebb. 4 percnyi szünet után, D-9884 folytatja a lefele menetelt, bármiféle szünet nélkül a következő 216 emeleten és 1 és fél órán keresztül. D-9884 a 469-ik emeleten van jelenleg, körülbelül 1,8 kilométerre a kezdeti emelet alatt.

D-9884: Nem jutottam eddig sehova se. Úgy érzem itt az idő, hogy visszamenjek. Mármint lefele menni az egy dolog, de a felfele menet nagyon hosszú lesz.
Dr. ██████: El lettél látva 24 órára elegendő étellel, vizel és egy takaróval. Kérem folytassa lefele.
D-9884: Nem, azt hiszem, inkább visszamegyek.

D-9884 a mögötte lévő lépcső felé fordul

D-9884: I - [kiáltás]

Az arc, SCP-087-1, egyenesen D-9884 mögött található, akadályozza a menekülését. Az arc körülbelül a kamera előtt 30 centiméterre található; a szemeivel egyenesen a kamera lencsébe néz, és ebben az esetben nem az alanyra néz hanem a videó felvételt néző személyre. A videó felvétel elkezd szakadozni és 4 másodpercre lefagy, ezt egy statikus szerű sikoltás követi amit a hangfelvételen lehet hallani. Ezután csak D-9884 gyors lépcsőkön való felmenetelét lehet megfigyelni.

D-9884: [pánikba esetten és hisztérikusan] Ez követett engem! Az egész idő alatt mögöttem volt o Istenem mögöttem van egyenesen rám nézett! Dr. ██████ kérem csináljon valamit kérem segítsen nekem o Istenem ne kérem vigye el ezt a közelemből ne kérem Tudtam, hogy követ engemet segítsen eltüntetni ezt kérem ne engem nézett egyenesen rám nézett ez tudta, hogy én itt vagyok ez az egész idő alatt figyelt engem o Istenem kérlek segíts nekem ne kérlek [A végéig ez hasonlóan folytatódik]

D-9884 folytatja a kiáltozást és a hisztérikus könyörgést miközben a lépcsőkön felfele rohan. Az előbbi halható statikus szerű sikítás úgy tűnik átfedi a hangfelvételt amiben még mindig lehet hallani a gyerek sírását. Körülbelül 14 emelet után, a videó felvétel megfordul és D-9884 mögötti terület látható. Az arc most már körülbelül 20 centiméterre van a kamera lencsétől. Az arc nem az alanyt figyeli, hanem inkább direkt a lencsére bámul, ezzel is azt az illúziót keltve, hogy a felvételt figyelő személlyel lépett szemkontaktusba. Fontos megjegyezni, hogy mióta SCP-087-1 megjelent, a síró lány hangja egyre erősebb lett, ezzel jelezve, hogy D-9884 egyre közelebb kerül a hang eredetéhez. Körülbelül 150 emelet és 3 vizuális megerősítés után SCP-087-1 még mindig üldözi, D-9884 megbotlik majd úgy tűnik elájul. Hangfelvétel alapján a sírás eredetének a helye nagyon közel van. A statikus sikoltás hang még mindig halható. Videó felvételen látszik még egy lefele menő lépcső, így vélhető D-9884 még nem érte el a lépcsőház alját. 12 eseménytelen másodperc után az arc egyenesen a kamera elé kerül szemkontaktust létesítve a figyelővel.

Hang és videó kapcsolat megszakad, és a kapcsolat nem áll vissza.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License