Dr. Gears Javaslata

Hozzárendelési szám: #86243AR-001

Figyelmeztetés: A tárgy agresszív és veszélyes viselkedést tanusít

A tárgy leírása:

6’5” magas, 97 font (átlag, 5-10 fonttal több vagy kevesebb), ismeretlen kor, szürkésbarna bőr (lehet véraláfutás), szeme (?) színe világoskék, haja nincs. Girhes kinézet, a csontozat és izomzat egy feljegyzett fajéra sem hasonlít. A lábak hosszúak és vékonyak, fekete hegyes pontokban végződnek. Három ujj midnen kézen, melyek szintén fekete pontokban végződnek. A lábak és a karok kétszer olyan hosszúak, mint a törzs. Nincsenek nemi szervek, végbélnyílás, füleg, orr, vagy pórusok a test bármely részén. A fej gömbszerű, a testhez képest nagy, a nyak látszólag túl vékony, hogy megtartsa a fejet. A száj a fej feléig képes kinyílni, ajkak nincsenek. Huszonegy (21) fog, véletlenszerűen elhelyezve a szájban; több töröttnek, rohadtnak, vagy levágottnak tűnik. A “Szem” egy nagy, labda alakú világoskék gömb, mely valószínűleg a fejben vagy a torokban található. Látszólag "kigördül" a szájüregbe, amikor az kinyílik. Nincs pupillája vagy írisze.

A jelenlegi elzárás részletei:

A terem ólommal bélelt, és fényszórókkal megvilágítótt. A hőmérséklet 98 fok, 100%-os páratartalommal. A terem egy betonacélból készült robbanásálló ajtóval van zárva. A körülvevő területet nagyerejű fényszórókkal ellátott személyzet őrzi. Az elzárási terembe belépőknél lennie kell egy fényszórónak, és hegesztőmaszkot kell viselniük. Bármely engedély nélkül belépő vagy a tárgy eltávolítását megkísérlő személyt azonnal le kell lőni.

Jelentés:

A hét elején begyűjtve Guatemalában. Egy vidéki út mellett látták először kisfiúk, akik "démonként" írták körül. Látszólag beteg vagy sérült volt. A fiúk látták, ahogy húzza a lábát, és liheg. Ezután a lény megemelte a fejét és megmutatta a "szemét". A fiúk hazafutottak és jelentették az esetet a helyi rendőrségnek. Több jelentés "sikolyokról" és "szörnyű üvöltésről" a helyiektől az ezt követő napokban. Tizenkét ember került a helyi kórházba súlyos sugármérgezéssel, valamint heten eltűntek. A begyűjtőcsapat összeállt, Machoi tábornok vezetésével, majd elindult az ADRX-19 bázisról. A Felügyelők a jelentések alapján a standard elzárás hibái miatt új eljárások kifejlesztését rendelték el, melyeket Dr. Hermann Keter dolgozott ki. Dr. Keter sajnos ennek tesztelése közben életét vesztette, melyet követően a lényt áthelyezték az ARDX-19-be.

A lény mikroszingularitások létrehozására képes, melyeket teleportációra és védekezésre is használ. Ezen szingularitások a létrejöttük után pár másodperccel eltűnnek, viszont nagy mennyiségű sugárzást bocsátanak ki, így jelentős kárt téve a környezetükben. Valószínűleg a "szem" irányítja ezen jelenségeket, mivel egy ilyen szingularitás létrehozásakor a lény szeme mindig látható. Mindenevő, így az embereket és élelemnek tekinti. A lény extrém módon fél és lebetegszik a nagy hőtől, páratartalomtól és erős/villódzó fényektől. A lény képtelen átteleportálni ólmon, és nem képes szingularitásokat formálni "beteg" állapotában. Amikor "egészséges", rendkívül gyors és ravasz, karmaival és szingularitásaival a begyűjtés során számos ügynököt megölt. Időnként sikolyszerű hangot hallat; mindennemű kommunikációs kísérlet siekrtelennek bizonyult.

Függelék: Más tárgyakról is jelentés érkezett, így a Felügyelők megfontolás alá veszik, hogy az ADRX-19-et egy külön erre a célra kijelölt begyűjtési és elzárási létesítménnyé alakítsák. A jelentéseket a jövőben biztonsági okokból cenzúrázni kellhet majd.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License