SCP-010

Tárgy #: SCP-010

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárások: Azokat tárgyakat melyek SCP-010-ot alkotják számozott, zárt dobozokban kell tartani egy magas biztonsági létesítményben. Nem viselhetők, csak tesztalanyok vehetik fel őket.

SCP-010-et csak kisérletezés okából lehet kivenni tárolójából.

Leírás: SCP-010 hat (6) látszólag azonos öntöttvas nyakörv számozott fém címkével, és egy távirányítóval. Az irányítottat SCP-010-1-nek nevezzük. A nyakörveket pedig SCP-010-2-től 010-7-nek. A nyakörvek bonyolult elektronikus alkatrészeket és egy kis (5 mm átmérőjű, 2 mm vastag) 100 V elemet tartalmaznak. Ezek az elemek újratölthetőek.

A távirányító egy nehéz fekete doboz, mely egy régi-módi kézi rádió adó/vevő-jére hasonlít, primitív kék/fehér katódsugár képernyővel, és több mint 100 címke nélküli gombbal, és egy frekvencia hangolóval. Sok próba után mind a hat (6) nyakörv frekvenciája meglett. Egy orosz címke van a fémbe vésve egy logóval együtt, melyen munkások láthatóak piramist építve. Egyetlen egy hivatalos orosz cég, vagy kormány sem használja ezt a logót, vagy a szavakat, melyek a fémen vannak.

Mikor egy nyak köré helyezzük a nyakörvet, az áldozat bármilyen mozgását irányítani tudjuk a távirányítóval. Képes mellékvese választ előállítani, illetve aktiválni vagy deaktiválni a szimpatikus idegrendszert. A legrendkívülibb funkciója a nyakörveknek, hogy van hatásuk a morfológiában. A használó a távirányítóval átrendezheti az áldozat alakját, olyan szinten, melyet csak a távirányító programozási nyelve korlátoz.

Függelék 010-1: Történet

SCP-010-et egy magányos férfi pincéjében találták a közép-nyugati Egyesült Államokban, miután egy helyi eltűnést a férfihez csatoltak. Amikor a rendőrség betört a férfi házába, megtalálták SCP-010-et több holttesttel együtt. Az egyik test a férfié volt, A többi pedig az eltűnt embereké. A halál oka tömeges öngyilkosságnak tűnt; bár, nem volt jelentős küzdelem jele.

Függelék 010-2: Szétszerelési kísérlet

Teszt 1: SCP-010-2-őt darabokra szedték, a részeket lecímkézték, és lefotózták, majd visszaszerelték.
Eredmény: Az összeszerelés után SCP-010-2 folytatta a működést.

Teszt 2: SCP-010-8-at azonosra építeték SCP-010-2-vel de a legközelebbi elérhető alkatrészekkel.
Eredmény: SCP-010-8 nem működőképes.

Teszt 3: A lemásolhatatlan alkatrészek melyek SCP-010-2-ből származnak, a megfelelő helyre kerülnek SCP-010-8-ban.
Eredmény: SCP-010-2 nem működőképes az alkatrészek nélkül. SCP-010-8 ismét működik.

Teszt 4: Az alkatrészek visszakerülnek SCP-010-2-be. A másolható alkatrészeket SCP-010-2-ben randomizáltan kicserélték
Eredmény: SCP-010-2 ismét működik az alkatrészek visszatérésével. A másolható alkatrészek cseréje nem változtatja meg jelentősen a használhatóságot. A sérült tranzisztor pótalkatrésze csökkentette a távirányítótól az SCP-010-2-ig terjedő tranzmisszió hatásának idejét 12%-al.

Függelék 010-3:

SCP-010 hatékonyabban működik képzetlen munkaerő készítésében mint bármely más munkában. A logó találó. ~ Dr. █████

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License