SCP-014

Azonosító #: SCP-014

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárások: SCP-014-et a ██-Telephelyen kell elzárni, egy ablak felé forduló karosszéken. Szükséges rendszeres zenelejátszás, ajánlott a zene folyamatos lejátszása. A zenék nem tartalmazhatnak 1937 után készült műveket. SCP-014 szobájában egy biztonsági kamerának kell lennie.

Leírás: SCP-014 egy fehérbőrű férfi, az életkora körülbelül 30. Fekete hajjal, barna szemmel, illetve gömbölyű arccal rendelkezik. Feljegyzések szerint Rober Chetford a neve, 1915-ben zárták el a Norwich Elmegyógyintézetben téveszmés őrültség miatt. Ennek oka, hogy azt állította hogy megátkozták örök élettel, s emiatt lassan betonná válik. Az elmegyógyintézet bezárt 1937-ben, s a pácienseket átszállították más létesítményekbe. SCP-014-et 19██-ben vette észre az alapítvány, ennek oka, hogy híreket hallottak egy páciensről, ki teljesen mozdulatlan volt, és nem mutatott jeleket öregedésre. További kutatás után határozták el, hogy a személy beszerzése szükséges.

SCP-014 külsőleg egy átlagos férfinek tűnik, de nem öregedik, és nem mutat anyagcserére jeleket. Nem eszik, iszik, izzad, vagy nem mutat bármilyen egyéb életfunkciót. Csak akkor lélegzik ha beszélni akar, s a szemén vagy a vokális készülékén kívül teljesen mozdulatlan. Sosem mutatható ki felfekvés a testén annak ellenére hogy a helyzete nem változott több évtizede; az izmai sem tűnnek senyvedtnek. Normálisan tud beszélni, de kevés ismeretet mutat a dolgokról, mik a befogása óta történtek.

Függelék:
Jegyzet: Őszíntén, hogyha interjút készítenék ezzel a férfivel, és nem tudnám a hátterét, azt gondolnám hogy egy teljesen épelméjű és jól beállított személy aki négyvégtagos bénulásban szenved. Ez ahogy van, teljesen bebizonyítja hogy az elme a test ura. Ő azt gondolja hogy beton, és hogy örökké fog élni, és olyan közel áll mindkettőhöz amennyire csak tud. Valahogyan.
-Dr. █████

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License