A FÉLÉNK SRÁC

Besorolási osztály: Euclid

Speciális elzárási eljárás: SCP-096 elnevezésű alanyt elhelyezése egy 5 m x 5 m x 5 m-s kocka alakú, légmentesen záródó acél cellában történik.Hetente történő ellenőrzés javasolt, esetleges repedések vagy lyukak kialakulásának megelőzése érdekében. Mindenféle kamera, vagy optikai eszköz tiltott SCP-096 cellájában!A biztonsági személyzet, előre telepített nyomásérzékelőket és lézeres detektort használ, hogy biztosítsa az SCP-096 jelenlétét a cellában.
Képet vagy egyéb felvételt készíteni szigorúan tilos az alanyról Dr. ███és O5 -█ engedélye nélkül!

Leírása: SCP-096 kb. 2.38 m magas, humanoid jellemzőkkel rendelkező lény. Az alany rendkívül alacsony izomzattal rendelkezik, a testtömeg elemzésével enyhe alultápláltságot mutat. A kezek aránytalanok a test többi részéhez képest, nagyjából 1.5 m hosszúak. A bőr mentes a pigmentációtól és nincs jele testszőrzetnek.
SCP-096 a négyszeresére tudja kinyitni állkapcsát, egy normál emberéhez képest. A többi arcvonás hasonlónak mutatkozik az átlag emberéhez, kivétel a szemek, amiken szintén nem mutatkozik pigmentáció. Még nem tudni, hogy SCP-096 vak- e vagy sem. Semmi jelet nem mutat magasabb rendű agyi funkcióról, úgyhogy nem tekinthető értelemmel rendelkező lénynek.

SCP-096 rendkívül nyugalmas lény, az érzékelők azt mutatják, hogy a nap java részét a keleti fal felé fordulva tölti. Ha azonban bárki meglátja az alany arcát közvetlen, vagy felvételről, legyen az egy kép vagy kamera felvétel a lény egy rendkívül erős érzelmi állapotba kerül. Ez az állapot abból áll, hogy SCP-096 elkezdi kezeivel eltakarni az arcát, üvölteni, sírni és értelmetlenül gagyogni kezd. Körülbelül 1 vagy 2 percre rá, miután megtekintették az arcát, az alany elkezd rohanni a személy felé, aki éppen ránézett az arcára (őrá ezen túl SCP-096-1 -ként hivatkozunk).
A dokumentált sebesség harmincöt (35)km/h-ról ███ km/h-ra változott. Úgy tűnik, ez függ SCP-096-1 távolságától. Ettől a pillanattól nincs semmi akadály, ami SCP-096 útjába állna. SCP-096-1 pozíciója nincs hatással SCP-096 reakciójára;úgy tűnik, hogy a lény valahogy érzékeli SCP-096-1 lokációját, helyzetét.
Megjegyzés: SCP-096 reakciója nem lép érvénybe, művészi ábrázolás megtekintésének hatására. (lsd.: Dokumentum -096-1).
Miután SCP-096 áldozatához érkezik, megöli, majd [ELTÁVOLÍTOTT ADAT] SCP-096-1-t. Az alany az esetek 100%-ban nem hagyott nyomot áldozatából. SCP-096 ezután leül pár percig, majd visszatér a nyugalmi állapotába, utána megpróbál visszatérni a természetes élőhelyéhez, [SZERKEZTETT ADAT].
A tömeges szerencsétlenségek kialakulásának lehetősége miatt, beleértve a az Alapítvány titkainak megsértését és a sok polgári életveszteséget, az alany visszajuttatása Alpha prioritást élvez.
Dr. ███ kérelmezte SCP-096 azonnali kivégzését (lsd: Interjú 096-1). Jóváhagyásra vár. Kivégzési kérelem elfogadva. Végrehajtója: Dr. ███ helyszíne: [SZERKEsZTETT ADAT]. lsd.: 096-1-A incidens.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License