SCP-343

Azonosító #: SCP-343

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárások: SCP-343 egy 6.1 méterszer 6.1 méteres szobában lakik a 17-es minimális biztonságú telepen. Minden általa kérelmezett tárgyat oda kell adni neki és legalább egy alkalmazottnak meg kell látogatnia minden nap. SCP-343 természete miatt próbálkozás további biztonsági intézkedések vagy szükséges engedélyek hozzáadására fölösleges/lehetetlen (lásd leírás).

Leírás: SCP-343 egy kinézetre rassz nélküli férfi humanoid, aki látszólag mindenható képességekkel rendelkezik. SCP-343-at Prága utcáin sétálva felfedezték fel, és őrizetbe vették, miután egy alkalmazott szemtanúja volt, hogy eltűnik az utcáról, majd újra megjelenik egy tetőn. Mivel az elzárás a jelek szerint lehetetlen, SCP-343 önként tartózkodik a cellájában (lásd jegyzetek).

Függelék #343-1: "SCP-343, amelyet a személyzet csak „Isten” névvel illet, egy idős embernek látszik, bár kinézete minden megfigyelőnek más. Első beszélgetésünk során egyenesen azt állította, hogy ő az univerzum alkotója. Amikor megkértem, hogy bizonyítsa, felnevetett, átsétált a terem falain keresztül, majd másodpercekkel később visszatért egy hamburgerrel a kezében. Amikor visszatértem második beszélgetésünkre, a korábban csupasz cella régi angol stílusban lett berendezve, egy működő kandallóval felszerelve, és a belső tér sokszor nagyobbnak tűnt, mint kívülről. SCP-343 nagyon élvezi a másokkal való beszélgetést, és úgy tűnik minden témához hozzá tud szólni. SCP-343 meglátogatása a személyzet tagjainak mindennapos, és az alkalmazottak jelentése alapján sokkal boldogabbak egy ilyen látogatás után. 3-as szint alatt lévő személyzet eltiltására tett kísérletek sikertelennek bizonyultak, mivel a helyiség figyelésére kijelölt őrök elhagyják a helyüket , mondván: „Tudod, hogy szereti a társaságot”, vagy vállat vonnak, amikor erről kérdezik őket. Mivel SCP-343 eddig ártalmatlan volt, minden alkalmazott számára engedélyezett a belépés, és valahogy mindig van tudnak időt szakítani rá, ha szeretnének. Nem zárom le ezt a jelentést, mivel SCP-343 kikérdezése még nem ért véget." - Dr. Beck

-[FIGYELEM BSZ-4 vagy magasabb engedély szükséges a további hozzáféréshez]-

Függelék #343-2: A 343-1a dokumentummal kapcsolatban megállapítottuk, hogy a jelentéssel kapcsolatos minden dokumentáció vagy eltűnt, vagy soha nem is létezett. Ehhez hasonlóan Dr. ████████████ ███████████ SCP-343-al vagy Dr. Beckel folytatott munkájáról nincs dokumentáció, így feltehetően az meg sem történt. Az alkalmazottak látszólag semmit nem tudnak a Dokumentum #343-1a-al kapcsolatban és azt állítják sose találkoztak Dr. ████████████ ███████████-el. Egy kapcsolódó ügyben Dr. Beck vezető tiszt gyakoribb rotációt kért a személyzetben "… a rosszabb részlegeken dolgozók moráljának javítása érdekében". Ez egy nagyon furcsa kérés, és további vizsgálat tárgyát képezi. Több helyi anomália, mint például a jobb egészségi állapot, jobb morál, és a kevesebb emberveszteség miatt a kérést jóváhagyták. Ez a téma O5-█ utasítása alapján lezártnak tekintendő.

Függelék #343-3: ████/██/██-án egy rutinszerű ellenőrzés során Dr.████████████ ███████████ hálózati meghajtójáról a következő adatok lettek helyreállítva:

Dokumentum #343-1a: "[ADAT ELVESZETT][ADAT KITAKARVA] …től SCP-343 minden 'látogatóját' ki kell kérdezni a szándékairól és a beszélgeté… [ADAT ELVESZETT]… kérdéseket más SCP-kel kapcsolatban preferálni kel…[ADAT ELVESZETT]… Dr. ████████████ ███████████ utasítása."

Dokumentum #343-1b: "[ADAT ELVESZETT]…Úgy tűnik az utasításaim eltűntek. Ez volt az utolsó csepp a pohárban Dr.B…[ADAT ELVESZETT]…az összes jelentésem és a fejeseknek benyújtott kérésem észrevétlenül maradt. Holnap szembesítem SCP-343-at. s.k. Dr. ████████████ ███████████"

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License