SCP-529
SCP-529-new.jpg

SCP-529

Azonosító #: SCP-529

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárások: Semmilyen elővigyázatosság nem szükséges. "Josie" eléggé szeretetteljes, és engedélyezett neki a létesítmény alsó szintjein a szabad járkálás. A személyzetnek meg van tiltva, hogy sajttal etessék - zaklatott lesz, ha nem kap elegendő sajtot.

Leírás: SCP-529 egy kis házi macska (Felis Catus) szürke vonalakkal.

Az állat testrészei a farkától a bordákig hiányoznak. A test hirtelen végződik be, mintha ketté lett volna vágva.

Ennek ellenére, az állatnak nincsenek egészségügyi problémái, és úgy mozog, mintha a test hátsó része még mindig ott lenne. Például a sétálás normálisan megy végbe, és egy kis idővel etetés után úgy mozog, mintha megválna a hulladékanyagoktól.

A keresztmetszet nem mutatja az állat belsőségeit, hanem tiszta feketének látszik a szemnek, és teljesen elnyel minden fajta nem látható hullámhosszú fényt. Érintésre puhának tűnik. A gyengéd simogatás néha pozitív reakciót vált ki (dorombolás stb.) de többször vezet agresszív viselkedéshez, karmoláshoz. A megkarmoltak nem mutattak ki semmilyen abnormális tüneteket.

A hátsó részei nem láthatatlanok - felületes vizsgálatok kimutatták, hogy egyáltalán nincsen neki hátsó fele. DNS tesztek alapján megállapítható, hogy az állat nőstény.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License