SCP-914
gears.jpg

SCP-914 egyik legegyszerűbb szekciója nem-aktív állapotban

Azonosító #: SCP-914

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárások: Csak olyan személyek használhatják 914-et, akik hivatalos engedélyt kapnak a telephelyi parancsnokságtól. SCP-914-et a 109-B kutató cellában kell tartani, melyet mindig két biztonsági őrnek kell felügyelni. Bármely 109-B-be belépő kutatót minimum egy őrnek kell felügyelni a tesztelések alatt. A tesztek listáját a biztonsági őröknek kell adni; bármilyen eltérés a tesztelésben a vizsgálat befejezésével, a személyzet 109-B-ből való eltávolításával , és egy parancstól kapott hivatalos büntetéssel jár.

VIGYÁZAT: A biológiai anyagok tesztelése jelenleg tiltott. Részletekért lásd a 109-B:117 Dokumentumot. A “Nagyon Durva” beállítás nem ajánlott robbanékony anyagok esetében.

Leírás: SCP-914 egy nagy, több tonna súlyú, tizennyolc négyzetmétert elfoglaló óraműszerkezet. Csavarfejekből, övekből, csigákból, fogaskerekekből, rugókból és egyéb óraművekből áll. Hihetetlenül komplex, több mint nyolc millió mozgó részből áll, ezek nagyrészt ónból és rézből készültek, de láthatóak fa , illetve szövet részek is. Nem találhatóak benne elektromos alkatrészek, és a “Választópanel” alatti “Főrugó” kivételével semmilyen energiaforrás sem. Két nagy, 3m x 2.1m x2.1m (10ftx7ftx7ft) méretű fülke rézcsövekkel kapcsolódik az SCP-914 főtestéhez, ezeken “Bevitel” és “Kivitel” címkék láthatóak. Ezek között egy réz panel áll, melyen egy nagy fogantyú, illetve egy nyíl látható. A fogantyú körül a Nagyon Durva, Durva, 1:1, Jó, és Nagyon Jó címkék láthatók. A fogantyú alatt található egy nagy méretű “kulcs” ami a "főrugót" tekeri.

Amikor egy tárgy bekerül a Bevitel Fülkébe, az ajtó bezárul, és egy halk csengő hangja hallható. Hogyha a fogantyút bármilyen irányba elfordítják és a kulcsot felhúzzák, SCP-914 “finomítja” a fülkében lévő tárgyat. Nem veszít energiát a folyamat közben, és a tárgy álló állapotban marad míg a Kivitel Fülke ajtaja ki nem nyílik. Intenzív vizsgálatok és kísérletezés után sem sikerült rájönni, hogy SCP-914 hogyan éri ezt el, és egy teszt tárgyat sem sikerült SCP-914-ben a “finomítás” folyamata közben megfigyelni. A folyamat 5-10 percig tart, mely a finomított tárgy méretétől függ.


Függelék: 5/14: Dr. █████ Kísérleti Jegyzőkönyve

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Nagyon Durva)

Kimenet: Acél darabok változó méretben, látszólag lézerrel szétvágva.

Bemenet: 1kg acél (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1kg súlyú acél csavarok.

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Jó)

Kimenet: 1kg súlyú acél szőnyegrögzítő szögek.

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: Többféle gáz, melyek gyorsan elkeveredtek a levegőben, és 1 gramm ismeretlen fém, mely ellenáll 27,760 celsiusnak, lehetetlen elhajlítani, illetve eltörni bármekkora erővel, és közel-tökéletesen vezeti az áramot. (1.6x10-75 ρ)

Bemenet: 1 Dr. █████-hoz tartozó karóra (beállítás: Durva)

Kimenet: 1 tejesen szétszedett karóra.

Bemenet: 1 ███████-hez tartozó telefon (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1 telefon, eltérő gyártó és modell.

Bemenet: 1 szabvány Colt Python revolver (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA] Fent említett ████████████ teljesen szétbomlasztott minden anyagot ami a tűzvonalában állt. A tárgyat elzártuk magas sűrűségű gamma hullámokkal.

Bemenet: 1 fehér egér (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1 barna egér

Bemenet: 1 csimpánz (beállítás: Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA]

Bemenet: 1 csimpánz (beállítás: Nagyon Durva)

Kimenet: Súlyosan megcsonkított holttest, zúzás és magas hőmérsékletű vágások nyomaival


Dokumentum # 109-B:117: Dr.███ és Dr.███████ Kísérleti Jegyzőkönyv

Bemenet:: D-186-os Alany, fehérbőrű férfi, 42 éves, 108kg, 185cm magas. (beállítás: 1:1)

Kimenet: Latin-amerikai férfi, 42 éves, 100kg, 188cm magas. Az alany nagyon zavarodott és felfokozott elmeállapotban volt. Az alany megtámadta a biztonsági őröket. Az alanyt likvidálták.

Bemenet:: D-187-es laany, fehérbőrű férfi, 28 éves, 63kg, 173cm magas. (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA]. Az alany kiszökött a teszt cellából, megölt nyolc őrt Dr.███al és Dr.███████al együtt. A lezárási protokollt követően az alany 3 SCP elzárási területét tette tönkre szabadulási kísérlete közben. A kirendelt különítmény felvette a harcot az alannyal, mely során az súlyos sérüléseket, a különítmény tagjai részleges emlékezetvesztést, a telep csőhálózata pedig jelentős kárt szenvedett. Az alany pár órával később meghalt, kék hamuvá bomlott, megvakítva a jelenlévő kutatócsapatot.

SCP-914-el történő biológiai kísérletek megszakítva.


Jegyzet: "Ennek az SCP-nek a természete miatt nagy segítséget jelentene a nagy mennyiségű kísérleti adat. Dr. Gears elrendelte, hogy bármelyik kutatónak legyen engedélye nem-biológiai tesztelésre, hogyha ők maguk, vagy a felügyelőjük egy 3-as szintű hozzáféréssel rendelkeznek. Az összes kísérletet a #914-E fájlba (914 Kísérleti Jegyzőkönyv) kell feljegyezni. A biológiai tesztelés csak a 05 Parancstól kért előzetes engedéllyel folytatódik. Hogyha ki szeretnél próbálni valamit ami nem él, nyugodtan segíts adatot gyűjteni." - Dr. █████

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License