SCP-914
gears.jpg

SCP-914 egyik legegyszerűbb szekciója nem-aktív állapotban

Azonosító #: SCP-914

Osztály: Biztonságos

Különleges Elzárási Eljárás: Csak olyan személyek használhatják 914-et, kik hivatalos kérelmet kérnek a telephely parancstól, és ők elfogadják a kérelmüket. SCP-914-et a 109-B kutató cellában kell tartani, melyet mindig két biztonsági őrnek kell védeni. Bármely 109-B-be belépő kutatót minimum egy őrnek kell felügyelni a tesztelésen át. A tesztek listáját a biztonsági őröknek kell adni; bármilyen eltérés a tesztelésben a vizsgálat befejezésével, a személyzet 109-B-ből való eltávolításával , és egy parancstól kapott hivatalos bűntetéssel jár.

VIGYÁZAT: Jelenleg, a biológia anyagok tesztelése tiltott. A 109-B:117 Dokumentumra utalva. A “Durva” beállítás nem ajánlott robbanékony anyagokra.

Leírás: SCP-914 egy nagy, több tonna súlyú óramű szerkezet, mely tizennyolc négyzetméter nagyságú. Csavarhajtásokból, övekből, csigákból, fogaskerekekből, rugókból és más óraműkből áll. Hihetetlenül komplex, több mint nyolc millió mozgó részből áll, ezek nagyrészt ónból és rézből állnak, de megfigyeltek már fa , illetve szövet részeket. Nem találhatóak elektromos alkatrészek, vagy elektromos energiák a szerkezetben, kivétel a “Választópanel” alatti “Főrugóban”. Két nagyméretű fülke 3mx2.1mx2.1m (10ftx7ftx7ft) rézcsövekkel kötődik az SCP-914 főtestéhez, ezeken “Bevitel” és “Kivitel” címkék láthatóak. Ezek között egy réz panel áll, melyen egy nagy fogantyú, illetve egy nyíl látható. A fogantyú körül a Nagyon Durva, Durva, 1:1, Jó, és Nagyon Jó címkék láthatók. A fogantyú alatt található egy nagy méretű “kulcs” ami tekeri a Főrugót”.

Amikor egy tárgy bekerül a Bevitel Fülkébe, az ajtó bezárul, és egy halk csengő hangja hallható. Hogyha a fogantyút elfordítják bármilyen irányba, a kulcs feltekerődik, s SCP-914 “finomítja” a fülkében lévő tárgyat. Nem veszít energiát a folyamat közben, és a tárgy álló állapotban marad míg a Kivitel Fülke ajtaja ki nem nyílik. Intenzív megfigyelés és kísérletezés után sem látható hogy SCP-914 hogyan éri ezt el, és egy teszt tárgyat sem láttak SCP-914-ben a “finomítás” folyamata közben. A folyamat 5-től 10 percig tart, ez a finomított tárgy méretétől függ.


Függvény: 5/14: Dr. █████ Kísérlet Jegyzet

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Nagyon Durva)

Kimenet: Acél darabok változó méretben, lézerrel vágottaknak tűnnek.

Bemenet: 1kg acél (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1kg acél csavar

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Jó)

Kimenet: 1kg acél szőnyeg

Bemenet: 1kg acél (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: Több gáz, mely gyorsan elpárgolgott a levegőben, és 1 gramm ismeretlen fém, mely ellenáll 27,760 celsiusnak, lehetetlen elhajlítani, illetve eltörni bármekkora erővel, és közel-tökéletesen vezeti az áramot. (1.6x10-75 ρ)

Bemenet: 1 karóra, mely Dr. █████-é (beállítás: Durva)

Kimenet: 1 tejesen szétszedett karóra

Bemenet: 1 telefon, mely ███████-é (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1 telefon, bár más gyártmány és modell

Bemenet: 1 alapértelmezett Colt Python revolver (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA] Fent említett ████████████ teljesen szétbomlasztott minden anyagot ami a tűzvonalában állt. A tárgyat elzártuk magas sűrűségű gamma hullámokkal.

Bemenet: 1 fehér egér (beállítás: 1:1)

Kimenet: 1 barna egér

Bemenet: 1 csimpánz (beállítás: Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA]

Bemenet: 1 csimpánz (beállítás: Nagyon Durva)

Kimenet: Súlyosan megcsonkított holttest, zúzás és magas hőmérsékletű vágások nyomával


Dokumentum # 109-B:117: Dr.███ és Dr.███████ Kísérlet Jegyzet

Bemenet:: Alany D-186, kaukázusi férfi, 42 éves, 108kg, 185cm magas. (beállítás: 1:1)

Kimenet: hispániai férfi, 42 éves, 100kg, 188cm magas. Az alany nagyon zavarodott és ideges volt. Az alany megtámadta a biztonsági őröket. Az alanyt kivégezték.

Bemenet:: Alany D-187, kaukázusi férfi, 28 éves, 63kg, 173cm magas. (beállítás: Nagyon Jó)

Kimenet: [ADAT ELTÁVOLÍTVA]. Az alany kiszökött a teszt cellából, megölt nyolc őrt Dr.███ és Dr.███████-al együtt. Lezárást indítottak. Az alany elzárás kudarcokat okozott három SCP területen a folytatott menekülési próbán. A különleges válaszcsapat kapcsolatba lépett az alannyal, súlyos sebeket okozva az alanynak, részleges emlékezetvesztést a különleges válaszcsapat tagjainak és maró kárt a csőhálózatban. Az alany pár órával később elhunyt, kék hamuvá bomlott és megvakította a közeli kutató csapatot.

SCP-914-el való biológiai kísérletek megszakítva.


Jegyzet: "Ennek az SCP-nek a természete miatt nagy segítség lenne széleskörű kísérlet adat. Dr. Gears elrendelte, hogy bármelyik kutatónak legyen engedélye nem-biológiai tesztelésre hogyha egy 3-as Szintű kutató felügyeli őket. Az összes kísérletet a #914-E fájlba (Kísérlet Jegyzet 914). A biológiai tesztelés csak a 05 Parancstól kért előzetes engedéllyel folytatódik. Amíg kiszeretnél próbálni valami földit ami nem él, nyugodtan segíts adatot gyűjteni." - Dr. █████

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License